Ünnepi ajánlatok és újdonságok a Nail & Style Magazinban!

Lapozd át újságunkat az új, csillogó lac gel színeinkért, és válaszd ki a neked/vendégeidnek tetszőt, legyen szó akár a hétköznapi, akár karácsonyi vagy éppen szilveszteri viseletről!

Idén is készíttettünk nektek NABA határidőnaplót a következő évre, mely most új, vagányabb külsőt kapott. Emellett ügyeltünk a könnyű használhatóságra, így súlya kisebb, és az oldalán futó spirálnak köszönhetően könnyebben lapozgatható.

Külön összeállításra kerültek ünnepi ajánlataink, mellyel szeretnénk megkönnyíteni a dolgokat, ha még nem tudod, mit vásárolj körmösödnek, munkatársadnak, vagy akár saját magadnak. :)

Az ünnepekre való tekintettel a szokottnál jóval több akciós terméket találtok, melyekből néhányat a készlet erejéig, de legkésőbb december 14-ig vásárolhattok meg! A repertoár mindenféle termékcsoportot tartalmaz: előkészítők, alapozó- és fedőzselék, ecsetek, csiszolófejek, stb, de a gépek között is találsz kihagyhatatlan ajánlatot..

NE FELEDD! Akció a készlet erejéig, vagy december 14-ig!

Az alábbi linken megtekintheted magazinunkat: naba.hu/katalogus

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK