Tudástár

Tudástár

Csiszológép - melyiket válasszam?

A műkörmösök elengedhetetlen segédeszköze a csiszológép. Megkönnyíti, gyorsítja munkánkat, védi egészségünket, csuklónk, kezünk épségét. De csak akkor, ha a megfelelő szerkezet van a kezünkben a napi munka során. A szakma fejlődésével egyenesen arányosan egyre több gép jelenik meg a piacon. A bőség zavarával küzdve mindenkinek nehéz választani, ezért születik ez a cikk, hogy megkönnyítse a választást mindenki számára.

Tovább olvasom »

Miért nem köt? - az örök dilemma

Egyáltalán mit jelent az, hogy köt? A kérdés természetesen a műköröm alapanyagok megszilárdulására vonatkozik. A szakzsargonban kötésnek nevezzük azt a polimerizációs folyamatot, melynek során a képlékeny halmazállapotú műköröm anyag megszilárdul. A szemcseszerkezet átrendeződése végbemehet levegő vagy UV fény hatására, anyagcsoporttól függően vagy az egyik vagy a másik.

Tovább olvasom »

A „PORCIRÓL”

Rovatunkban a porcelán szerelmeseinek kedvezünk.

Tovább olvasom »

Káprázatos díszítő ötletek

Vendégként bizonyára szembesültél már azzal a helyzettel, hogy a műkörmösnél ülve fogalmad sem volt, hogy milyen mintázatú körmöt szeretnél. Jó lenne valami egyedi, valami különleges, de nem nagyon tudod, hogy mik a lehetőségek? A különböző díszítési megoldások tárháza végtelen, a beépített díszektől, az akryl festésen keresztül a porcelán virágokig.

Tovább olvasom »

LED vagy UV?

A szakma rohamos fejlődésével lehetőségünk nyílik arra, hogy megtaláljuk a minden téren megfelelő munkaeszközt számunkra. Ezért nem árt kicsit elmélyülni a kínálatok között és alaposan körbe járni a témát, hogy minden hasznos információ a birtokunkba kerüljön.

Tovább olvasom »

PARAFFINOS KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

Kéz és lábápoló kezelés, melynek ügyfeleid hálásak lesznek! Ne hagyd ki, alkalmazd te is a szalonodban és zsebeld be az elismeréseket!

Tovább olvasom »
© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK