Step by step

Step by step

Ombre köröm porcelánnal by Törteli Ildikó

Ha te is a porcelán szerelmese vagy mint Törteli Ildikó, és szívesebben használod ezt az anyagot, mint a lakk géleket vagy a zselét, akkor ezzel a step by step rovattal neked kedvezünk. Az ombre technika kifejezetten népszerű manapság a vendégek körében, ezért érdemes porcelánnal is megtanulni, ha ezt az anyagot preferálod inkább.

Tovább olvasom »

Step by Step by Varga Zsuzsanna

Tudtad, hogy a Glue It Gel zselét nem csak kövek ragasztására használhatod? Varga Zsuzsanna szalonmunkája során felfedezte, miként használható akár transzferfóliához is. Ezt lépésről lépésre rögzítette, melyet most megosztunk veletek.

Tovább olvasom »

Tavaszi pasztel ötletelés

Az idei tavasz legkedveltebb árnyalata a pasztell, a színeket gazdagon variálva is megmarad a finom szolíd hangulat. Megbolondítva néhány egyszerű mintával pedig igazán különlegessé válik a munka.

Tovább olvasom »

NABA Metál Pigment por

„Metált bírod?” Válogass kedvedre a rendkívül finom őrlésű NABA Metál Pigment porokból, készülj fel időben az ünnepi szezonra. A pontos technikát megtekintheted itt, valamint a videó galériában.

Tovább olvasom »

NABA X-ONE LAC GEL

A NABA X-ONE LAC GEL - a gél lakkok új generációja, mely egy lépésben is felhordható, extra gyors gél lakk, nem igényel fixálást és fényzselét sem. Tapadása és fedőképessége kiváló, természetes körömre és műkörömre egyaránt jól használható, a színes zselét kiváltva gyors munkát tesz lehetővé.

Tovább olvasom »

NABA Crack Gel

A NABA Crack Gel a legújabb NABA fejlesztés, amely zselé rendszerben használható, tartós anyag. Segítségével játszi könnyedséggel varázsolhatsz te is töredezett mintát vendégeid körmére. A speciális Lac Gel alkalmazható az egész körömfelületen, vagy egyedi mintázatban is.

Tovább olvasom »

Tavaszi pipe

Egy kis tavasz Bölcskeiné Szilvitől: Pipe körömforma madártej sárga szabadszéllel és hozzá harmonizáló, tavaszt idéző, művészien kidolgozott Akryl virágokkal. A munka teljes egészében NABA alapanyagokból készült.

Tovább olvasom »

Transzferfólia Design gel-lel

A transzerfóliás díszítések végtelenül egyszerűen és hihetetlenül gyorsan elkészíthetők, látványban pedig bármelyik díszítéssel felveszik a versenyt. Kövesd útmutatásunkat, hogy te is elkészítsd saját díszítésed!

Tovább olvasom »

NABA Ink

A NABA INK egy speciális tinta, melyet körömdíszítésre ajánlunk. Ezzel a folyadékkal gyorsan és egyszerűen díszíthető márványmintásra a felszín, a mélyebb hatás elérése érdekében pedig akár be is építhető. Betekintést nyerhetsz rövid Step by Step útmutatónkból!

Tovább olvasom »

NABA Lac Gel

A Lac Gel a körömlakk egyszerű kezelhetőségét ötvözi a zselé tartósságával, ha szeretnéd pontosan és szakszerűen használni, akkor kövesd Step by Step útmutatónkat!

Tovább olvasom »
© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK