NABA OKJ Műkörmös képzés az Alveola Beauty Akadémián

Ha még nincs meg a képesítésed, de érdekel a műkörömépítés, hétvégi képzéseinken 6 hónap alatt, akár munka vagy iskola mellett is megszerezheted az államilag elismert Kézápoló és műkörömépítő bizonyítványt.

A következő tanfolyam 2017.04.28-án indul, a nagy népszerűségre való tekintettel javasoljuk, hogy időben foglald le a helyed – ezt máris megteheted csupán 20% előleg befizetésével (17.800 Ft). Ha többet szeretnél tudni rólunk, akkor pedig gyere el 2017.02.03-án 10 órától tartandó nyílt napunkra, mely a Gizella út 30. szám alatt (az Alveola Beauty Akadémia épületében, a képzések helyszínén) kerül megrendezésre.

Nem csupán információ vágyad kielégítése miatt érdemes eljönnöd, mert a nyílt napon részt vevő tanulóknak 5000 Ft kedvezményt biztosítunk a választott tanulócsomag árából.

Jelenlegi csoportunk már javában beleásta magát a szakma rejtelmeibe, megkapták a kedvezményes NABA tanulócsomagjukat, mely minden, az SZVK (szakmai és vizsgakövetelmények) által előírt eszközt és anyagot tartalmaz és a szorgalmasabbak otthon is gyakorolhatnak vele.

Többféle tanulócsomag konstrukció választható, az alap csomag mindössze 29.990 Ft-ért elérhető, de van gépesített csomagunk csiszológéppel és UV lámpával, valamint extra csomagunk, a munkakezdéshez elengedhetetlen színes anyagokkal. A csomagok tartalma minőségi NABA alapanyagokból és válogatott eszközökből kerültek összeállításra, termékeinkért minőségi garanciát vállalunk, pontos tartalmukat itt tekintheted meg: NABA tanulócsomag >>

Oktatóinkat olyan szakemberek közül válogattuk, akiknek nem csupán a szakmájuk, de a hivatásuk is a „körmözés” és az oktatás, mindannyian a szakma közismert és elismert tagjai, az elméleti oktatásokat kémia-biológia szakos tanárok, a gyakorlati foglalkozásokat pedig mestervizsgás szakemberek tartják. Az oktatókról többet is megtudhatsz itt: beautyakademia.hu/oktato/59

Az oktatás során olyan plusz tananyaggal kedveskedünk szorgalmas tanulóink számára, melyek bővítik repertoárjukat és ezáltal elősegítik vendégkörük kialakítását. A sikeresen teljesítő tanulók a képzés végeztével 5 db oklevelet kapnak kézhez, mely első szalonjuk falának ékességei lehetnek, vendégeiket is biztosítva széles körű képzettségükről.

Tanulóink a beiratkozás pillanatától nagykereskedelmi áron vásárolhatnak üzletünkben, majd a tanfolyam elvégzése után további lehetőségek nyitottak a vállalkozó kedvűek számára: csatlakozhatnak referenciaszalon-, vagy mentor programunkhoz, de akár NABA forgalmazóvá is válhatnak. Visszavárjuk őket állandó akcióinkkal és továbbképző tanfolyamainkkal, automatikusan vip tagságot kapnak, mely közvetlen és azonnali reklamáció kezelést jelent, illetve a választékunkat is formálhatják véleményükkel.

Oktatásunk célja nem a profittermelés, hanem hogy olyan szakemberek kerüljenek ki az iskolapadból, akik megállják a helyüket akár a szalonjukban, akár egy versenyen, közülük kerülhetnek ki a NABA trénerek vagy nemzetközi hírnevet is szerezhetnek. Mi nemcsak elindulni segítünk neked karriered útján, hanem végig élvezheted támogatásunkat és ne feledd, hogy a legrosszabb, amit tehetsz, hogy nem teszel semmit!

Az OKJ-s képzésről további fontos információkat, mint képzési díj, engedélyszám, vonatkozó törvényi szabályozás, avagy jó tanácsok az iskolaválasztáshoz, itt olvashatsz: Akkreditált OKJ Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

Kérdéseidet telefonon vagy e-mail-ben is felteheted:

Jablonszki Adrienn
+36 20 / 361 1799
oktatas@alveola.hu

Az Alveola Beauty Akadémia Csapata

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK