NABA – Nail by Alveola

NABA, a minőségi választás Műkörmösöknek

Mi nem csupán egy újabb körmös cég vagyunk! Eddig is meghatározó szereplői voltunk a szépségszakmának, fiatalos, lendületes csapatunknak köszönhetően számos nemzetközi márkát tudhatunk magunkénak és sorra vezetjük be nagy sikernek örvendő, saját márkás termékeinket. Eddig a kozmetika volt a fő profilunk, de hogy ezt a sikert Veled, mint műkörmös szakemberrel is megoszthassuk, létrehoztuk a saját professzionális műköröm márkánkat a NABA-t.

Amit kínálunk:

  • Csúcsminőségű alapanyagok és eszközök, exkluzív csomagolásban
  • Versenyképes árak
  • Folyamatosan bővülő választék
  • Színvonalas oktatások, szakmai rendezvények Budapesten és vidéke.

A minőségi garanciát, a termék bevezetését megelőző alapos tesztelések, a fogyasztói szokások gondos felmérése, és nem utolsó sorban cégünk nagy múltú, több mint 20 éves töretlen hírneve támasztja alá. Választékunkban a versenyzésre is tökéletes alapanyagok mellett, a gondosan válogatott eszközökön és a legmodernebb gépeken keresztül, a folyamatosan frissülő színválasztékkal büszkélkedő körömdíszítő anyagok is megtalálhatóak. A tartalom mellett az esztétikai élménynek is adózva, termékeink arculatának megalkotásakor, célunk az exkluzív megjelenés volt, praktikusság szempontjából pedig a kedvező ár-kiszerelés kombinációt helyeztük előtérbe. Elköteleződtünk az innováció mellett. A NABA anyagok neves laboratóriumokból kerülnek ki, igazítva a hazai piac igényeihez, beszerzőink folyamatosan kommunikálnak a fejlesztőkkel és figyelik a világszínvonalú trendeket, újításokat, miközben értékesítőink a vásárlók igényeit jegyzik. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy a márka 2013-as megjelenése óta számos élvonalbeli, tehetséges szakember tette le a voksát termékeink mellett. Higgy nekik és csatlakozz TE is a NABA-t használó műkörmösök táborához, dolgozz az ország egyik legjobb ár-érték arányú termékcsaládjával!

A NABA termékek megvásárolhatóak az Alveola nagykereskedelmi üzletében és exkluzív viszonteladó partnereinknél, ahol teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Értékesítőinktől magas színvonalú szakmai tanácsadást kaphatsz, vagy jelentkezhetsz kiscsoportos gyakorlati továbbképzéseinkre, ahol tapasztalt oktatóinktól sajátíthatod el a fejlődésedhez szükséges tudásanyagot. Partnereinkkel, vásárlóinkkal való szoros együttműködés jegyében országszerte színvonalas oktatásokkal, rendezvényekkel kedveskedünk egész évben. A rendezvények időpontjairól és helyszíneiről tájékozódhatsz az alveola.hu weboldalon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre! Termékeink online is megvásárolhatóak webáruházunkban, az aktualitásokat pedig a weboldal és a hírlevelek mellett a NABA Facebook oldalon is kommunikáljuk. Kedvezményes ajánlatainkat a 2 havonta megújuló Nail & Style kiadványban találod meg.

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK