Ízelítő a Nail & Style Magazin legújabb számából

Ne hagyd ki a Magazin jelenlegi számát sem, hiszen innen tájékozódhatsz elsőként a legfrissebb NABA fejlesztésekről, a pénztárca kímélő akciókról, illetve az őszi rendezvényekről.

Tájékozódj első kézből a nyári tanfolyamainkról és sztár oktatóinkról. Gondoskodtunk róla, hogy idén nyáron se unatkozz! 

ÚJDONSÁGOK!

Ismét beújítunk és elhozzuk neked a piac legújabb trendjeit. Új színek, termékek és kiegészítők. Minden, ami a munkádhoz elérhetetlen, csapj le már most!

Gyűjtsd össze használt üres tégelyidet és cseréld be NABA fixálásmentes zselékre.

Most ingyen kicseréljük bármilyen kiürült színes zselé tégelyedet 1 db NABA colour gel 3,5 ml – fixálásmentes színes zselére.

Szerezd meg kuponunkat a legújabb Nail & Style magazinunkban, és váltsd be tégelyedet a kitöltött kuponnal.

A kupon csak személyesen váltható be üzletünkben, vagy viszonteladó partnereinknél. Egy kuponnal egy zselé váltható be. Az akció időtartalma 2016.06.13 - 08.19. Az akcióban való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött kupon és bármilyen egyéb márka (kivéve NABA) színes zselé tégelyének leadása.

Link: Nail & Style Magazin 2016/3

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK