Megérkezett a 2019-es év első Nail & Style magazinja!

A 2019-es év első magazinját a karnevál és a Valentin nap hangulata ihlette. Megismerheted 11 új színünket, melyek között biztosan találsz tökéletesen passzoló színt, vagy akár azok kombinációját a farsangra. Akciókkal is készültünk, mellyel alkalomhoz illő alapanyagokat és díszítő anyagokat vásárolhatsz.

Amennyiben szükséged van valamilyen eszközre, de még mindig nem ruháztál be, most érdemes megfontolni és körbenézni a gépekre vonatkozó akcióink között.

Valentin nap alkalmából számos akciónk mellett egy különleges lehetőséggel is kedveskedünk nektek: amennyiben vásárolsz egy bármely árnyalatú NABA colour gelt, ajándékba választhatsz magadnak egy piros színt is hozzá. Most aztán rengeteg piros színre lesz szükséged. Ugyanakkor, ha te inkább a lac gel-eket preferálod, nézz szét 1+1 lac gel akcióink között!

Online magazinunkat megtekintheted itt: naba.hu/katalogus

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK