Káprázatos díszítő ötletek

Vendégként bizonyára szembesültél már azzal a helyzettel, hogy a műkörmösnél ülve fogalmad sem volt, hogy milyen mintázatú körmöt szeretnél. Jó lenne valami egyedi, valami különleges, de nem nagyon tudod, hogy mik a lehetőségek? A különböző díszítési megoldások tárháza végtelen, a beépített díszektől, az akryl festésen keresztül a porcelán virágokig.

Vendégként bizonyára szembesültél már azzal a helyzettel, hogy a műkörmösnél ülve fogalmad sem volt, hogy milyen mintázatú körmöt szeretnél. Jó lenne valami egyedi, valami különleges, de nem nagyon tudod, hogy mik a lehetőségek? A különböző díszítési megoldások tárháza végtelen, a beépített díszektől, az akryl festésen keresztül a porcelán virágokig. Mi most olyan megoldást ajánlunk, amitől a körmösöd is boldog lesz és neked sem kell a szalonban töltened plusz fél órát a díszítés miatt, az eredmény viszont lenyűgöző.

A transzerfóliás díszítések végtelenül egyszerűen és hihetetlenül gyorsan elkészíthetők, látványban pedig bármelyik díszítéssel felveszik a versenyt. Legyen a körmünk egészen rövid vagy extrém hosszúságú, kocka vagy mandula, francia vagy színes. Valamennyi típus feldobható ezzel a sokoldalúan használható, káprázatosan fénylő anyaggal. Kérhetünk bevonatot a teljes körömlemezre, így szikrázóan fényes metál körmeink lehetnek, de használható szolidabb formában is, egy-egy apró mintával különlegessé téve a rövid francia körmöt.

Ami a használatát illeti, a csillogó-villogó, rendkívül vékony, 2 rétegű fólia aktív felét egy speciális ragasztó segítségével rögzítik a felülethez. A ragasztót vékony ecsettel felviszik arra a területre, ahová a fóliát szánják, esetleg előtte ceruzával megrajzolják a kontúrokat. Rövid száradás után, ráhelyezik a fóliát, melynek színes rétege a ragasztós felületen megtapad, ezután az átlátszó, hordozóréteget lehúzva, gyönyörűen és élesen kirajzolódik az előzőleg ragasztóval megfestett minta.

Ha kedvet kaptál és otthon is kipróbálnád, azt tudnod kell, hogy ezeket a fóliákat, a tartósság elérése érdekében, UV fényre kötő, átlátszó fedő réteggel kell bevonni! (NABA Base&Top Gel)

A tarnszferfóliákkal Igazán lenyűgöző hatásokat érhetünk el, az eljárás porcelán és zselés műkörmön, valamint természetes körmön egyaránt alkalmazható.

Rendkívül gyors és egyszerű módja különleges díszítések készítésének. Amellett, hogy az egyes fóliák szabadon variálhatók egymással, a technika sokoldalúan kombinálható egyéb köröm szépítő eljárásokkal.

 

A NABA transzferfóliák nemcsak bőséges színválasztékban kaphatók, hanem az egyes színek alatt található motívumok is különböznek, amelyek megtörve a fényt, még varázslatosabbá teszik a mintát.

Amennyiben elég kíváncsivá tettelek, keresd a NABA transzferfóliákat műkörmösödnél!

 

 

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK